Categorieën

Uit productie

Uit productie
Filter op merk:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • cardo scala rider Freecom 1 FM
  Met de Freecom 1 FM is het naast het voeren van telefoongesprekken ook mogelijk om navigatie instructies te ontvangen en onderweg naar muziek of FM radio luisteren. Inkomende telefoongesprekken kunnen aangenomen of geweigerd worden met een stem commando. Zo blijft u goed bereikbaar voor werk of het ..
  Retail: € 129,95 (incl. BTW)
  No Stock
 • cardo scala rider Freecom 4 Duo
  Het scala rider FREECOM 4 DUO Bluetooth® communicatiesysteem is een geweldige manier om de vrijheid te ervaren tijdens het rijden met een groep vrienden. U kunt Bike-to-Bike gesprekken voeren tussen 4 rijders. Elk op een afstand van maximaal 1,2 kilometer*. Uitgerust met 2 Bluetooth® kanalen, gen..
  Retail: € 389,95 (incl. BTW)
  No Stock
 • cardo scala rider Freecom 4 Enkel
  Het scala rider FREECOM 4 Bluetooth® communicatiesysteem is een geweldige manier om de vrijheid te ervaren tijdens het rijden met een groep vrienden. U kunt Bike-to-Bike gesprekken voeren tussen 4 rijders. Elk op een afstand van maximaal 1,2 kilometer*. Uitgerust met 2 Bluetooth® kanalen, geniet ..
  Retail: € 219,95 (incl. BTW)
  No Stock
 • cardo scala rider Freecom 2 Enkel
  Cardo scala rider FREECOM 2 Bluetooth® communicatiesysteem is ontworpen voor rijders die alleen of met z'n tweeën touren en die met elkaar verbonden willen blijven, graag naar muziek luisteren, GPS-navigatie-instructies willen ontvangen of elkaar gewoon graag willen kunnen wijzen op interessant..
  Retail: € 159,95 (incl. BTW)
  No Stock
 • cardo scala rider Freecom 1
  Dit systeem is ontworpen om solo rijders zowel superieure prestaties als een compleet scala van essentiële functies te bieden conform de hedendaagse standaard en de hedendaagse motorrijder. Of u nu intensief motor rijdt of alleen in het weekend als uw favoriete tijdverdrijf. De FREECOM 1 is het opvo..
  Retail: € 129,95 (incl. BTW)
  No Stock
 • MagCable Lightning Magnetic Cable voor Apple - by aMagic
  aMagic MagCable - End of Life - Geüpgrade Alternatief : WSKEN X-Cable mini 2 Premium A-Grade Metal Magnetische Kabel Lightning |LINK| Iedereen ervaart weleens dat het lastig is om de Smartphone onder het rijden, in het donker of tijdens een moment van haast aan te sluiten of los te koppelen. MagCab..
  Retail: € 29,95 (incl. BTW)
  No Stock
View Mobile / Standard