Categorieën

TuneBox WiFi Draadloze HiFi Muziek Ontvanger Beuken - By NexumMerk: Nexum
Model: TuneBox Beech
EAN: 4710751470026
Beschikbaarheid: No Stock
Retail prijs:€ 89,95 (incl. BTW)

TuneBox WiFi Draadloze HiFi Muziek Ontvanger Beuken - By Nexum

TuneBox - Airplay (iOS) + DLNA (Android) True HiFi over Network in every room of your house

TuneBox ondersteunt AirPlay vanaf iPhone, iPad & iPod Touch en daarnaast werkt TuneBox ook naadloos met iTunes (Mac / PC). AirPlay is in staat om een zeer hoogwaardige multi-room audio streaming service te leveren.

Lees hier de positieve reviews door iCreate en ComputerIdee

 

DLNA is de meest populaire media toepassing op Android apparaten. TuneBox ondersteunt DLNA service voor HTC | Samsung | Sony Android apparaten. Gebruikers kunnen de standaard Media speler gebruiken om draadloos muziek te luisteren. Opmerking: Niet elk Android apparaat beschikt over ingebouwde DLNA functie. Mocht dit het geval zijn, dan kan men een thirdparty APK te installeren uit de Android Market (Google Play).

De bovenstaande afbeeldingen tonen hoe gebruikers de standaard MediaSpeler kunnen gebruiken van HTC | Samsung | Sony apparaten. Het is niet nodig om een thirdparty APK te installeren. We bevelen met klem aan om de standaard MediaPlayer te gebruiken voor het gebruik met TuneBox.

Desgewenst kunt u een thirdparty APK gebruiken van Google Playmarkt. In dit geval bevelen wij u van harte 'ShareOn Audio' aan. ShareOn Audio is uitvoerig getest en biedt gebruikers een uitstekende luister ervaring op hun Android apparaat.
 

Opmerking: Nexum heeft op dit moment geen DLNA App in ontwikkeling, derhalve is het gebruik van andere DLNA APP's, qua compatibiliteit niet door de Fabrikant gegarandeerd. Wellicht geven andere APP's een variërend niveau van muziek ervaring.

Het streamen van elk type audio vanaf uw Windows PC naar TuneBox via WiFi is zeer eenvoudig. Er hoeft alleen een klein programma geïnstaleerd te worden genaamd 'WiFi Music'. Met elke web-based audio service zoals Spotify, Deezer, Pandora, KKBox, Xiami etc., kunt u genieten van uw favoriete muziek door het hele huis, zonder ingewikkelde instellingen. Download WiFi Music utility [hier]

Nexum heeft in een tijdsbestek van een aantal maanden diverse materialen geprobeerd om voor TuneBox de juiste materialen te gebruiken. De doelstelling van de fabrikant is om de beste accessoires te bouwen voor uw HiFi systeem en speakers. Om deze reden hebben wij plastic laten vervallen en gekozen voor een combinatie van Alumunium + Hout voor TuneBox. Al kost het meer, het uiteindelijke resultaat toont de juiste keuze voor de afwerking. TuneBox is verkrijgbaar in multiplex hout beuken en plastic zwarte hout-look afwerking.TuneBox is niet zomaar een product, het is tevens een onderdeel van uw leven!

Configuratie / Setup

1. Netwerk Installatie

Speel muziek eenvoudig af via het thuis WiFi netwerk. Dit is voor TuneBox de meest ideale manier. Hiervoor is slechts een eenmalige setup benodigd, waarna iedereen muziek kan afspelen en streamen naar elke gewenste TuneBox in elke ruimte in huis.

2. Direct koppelen en afspelen

U kunt TuneBox ook direct koppelen zonder enige netwerk instelling. Koppelen en afspelen.

Opmerking: Uw apparaat is niet in staat om naar internet te gaan als u Direct Play gebruikt.

 

Stereo Audio & Digital S/PDIF

TuneBox is voorzien van de twee belangrijkste interfaces voor Audio systemen. AUX Out (3.5mm stereo) voor de meeste actieve speakers. En S/PDIF (Digital Optical Fiber) voor Audio systemen die zogenaamde 'lossless' output kunnen bieden.Audio Format:
MP3, WAV, WMA, AAC, m4a
AIFF, Apple Lossless

System:
iOS 5.0 above / iTunes 10 above
Android 4.0 above
Windows XP / Vista / 7 / 8

Chipset Wolfson WM8988 high efficiency DAC chip (SNR 100dB / THD-90dB @ 48Khz)
Wireless: Wi-Fi: IEEE 802.11 b/g/n
Power Input: DC+5V / 0.5A
Connection: S/PDIF / AUX Out / micro USB
Material: BEECH: Wood Material / Black: Plywood Material
Dimensions: 88 x 88 x 30 mm

Protocol
AirPlay for iOS
DLNA for Android
WiFi SoundCard for Windows

TuneBox package content including
Power adapter *1
3.5mm to 3.5mm audio cable *1
3.5mm to RC audio cable *1
User manual *1

Stereo Audio & Digital S/PDIF

TuneBox is voorzien van de twee belangrijkste interfaces voor Audio systemen. AUX Out (3.5mm stereo) voor de meeste actieve speakers. En S/PDIF (Digital Optical Fiber) voor Audio systemen die zogenaamde 'lossless' output kunnen bieden.

Manufacturer : www.Nexum-Design.com

Brochure TuneBox : [Link]

MANUAL TuneBox (CN /ENG): [Manual]

High resolution pictures TuneBox (Black) : [Picture 1]  [Picture_2]  [Picture_3]  [Picture_4]  [Picture_5]

High resolution pictures TuneBox (Beech) : [Picture 1]  [Picture_2]  [Picture_3]  [Picture_4]  [Picture_5]

TuneBox - SetUp Guide

TuneBox - Play Music on the iOS, Android & Windows

TuneBox | Play Music in MultiRoom

TuneBox with Speaker Docking

Manufacturing of TuneBox

WiFi Soundcard Utility by Nexum for Windows

Step 1 : Please Download WiFi SoundCard Utility for Windows XP/Vista/7/8 [Here]

The performance of WiFi Music is base on CPU platform and Network traffic situation.
Therefore, when you have audio drop line issue which might because of full loading of CPU performance with other even or networking too busy with heavy download even.

Manual TuneBox ENG : Link

Bekijk ook...

View Mobile / Standard