Menu
Your Cart

Real Time Tracking

Real time GPS Tracking van personen, huisdieren, objecten en voertuigen in een notendop
De combinatie van GPS, GSM en GPRS technologie, maakt het mogelijk om personen, voertuigen en objecten real time te volgen op het beeldscherm van een PC of op de display van een mobiele telefoon. Actuele locatie informatie wordt feilloos op een digitale kaart weergegeven. Real Time Trackers zijn voorzien van een GPS module, welke de exacte positie bepaalt van het apparaat. Deze locatie informatie kan via een SMS (geïntegreerde GSM technologie) of via GPRS (met in te stellen tijd interval) worden verzonden. Hiertoe dient te Tracker voorzien te worden van een SIM kaartje met GPRS functionaliteit.

Kant en klare, betaalbare 'live' online GPS Tracking oplossingen (hard-/software matig)  
DigiTrading levert ook complete hard-/software matige real time GPS Tracking oplossingen voor het MKB, inclusief mogelijkheden tot het 'live' volgen van voertuigen of containers via online Tracking portals. Deze portals draaien reeds in kant en klare ingerichte online Data centers. Informeer bij ons naar de betaalbare mogelijkheden. Wij kunnen u een uitgebreid scala aan mogelijkheden bieden. Zowel op het gebied van hardware als op het gebied van software. Deze mogelijkheden zijn niet opgenomen op onze website. Graag zetten wij de mogelijkheden in een persoonlijk gesprek voor u op een rijtje.

Real Time Tracking op mobiele telefoon
Er bestaan ook Real Time GPS Trackers die getraceerd kunnen worden met een mobiele telefoon. Deze GPS Trackers worden voorzien van een SIM kaart. Al dan niet met een data abonnement. Vanuit een mobiele telefoon kan een SMS gestuurd worden naar de GPS Tracker. De GPS Tracker stuurt een link naar de mobiele telefoon. Zodra de gebruiker van de mobiele telefoon de betreffende link aanklikt, opent zich een Google kaart waarop de positie van de GPS Tracker zichtbaar is. Naast personen Tracking, werkt dit soort Trackers ook ideaal voor motorvoertuigen.

DigiTrading kan diverse GPS Trackers offreren voor project matige doeleinden of als out of the box Retail oplossing.

Additionele functionaliteiten
Afhankelijk van het model GPS Tracker, behoren de onderstaande functionaliteiten tot de mogelijkheden:

• Preset telefoonnummers
Er kunnen 3 telefoonnummers worden voorgeprogrammeerd, waarnaar vanaf de Tracker gebeld kan worden.

• SOS / Paniek knop
Het indrukken van de SOS knop zorgt ervoor dat er een noodoproep naar een vooraf ingesteld telefoonnummer wordt geinitieerd, waarbij de locatie en de betreffende persoon worden vermeld. Zo kunt u direct tot actie overgaan. Uiteraard kunt u er tevens voor kiezen om de Tracker op te bellen of gebruik te maken van de anonieme meeluister functie.

• Anonieme meeluister functie
Door de GPS Tracker te bellen, kunt u 'live' en geheel anoniem de omgeving geluiden beluisteren rondom te Tracker. De gebruiker van de Tracker zal hiervan niets merken.

• Geofencing / Virtuele territoriale afbakening
De Tracker kan geconfigureerd worden om een bericht te zenden naar de gebruiker die het apparaat wil volgen op basis van een 'Geofence'. Een zogenaamde 'Geofence is een virtuele omtrek op een geografisch gebied (digitale kaart), wanneer een voertuig of object binnen het gedefinieerde gebied (locatie) komt of het gebied verlaat wordt een melding gegenereerd.
Voordelen Geofencing:
- Eenvoudige positiebepaling van uw te volgen perso(o)n(en), voertuig(en)/object(en)
- Diefstalpreventie
- Monitoren van voertuigbewegingen
- Kostenbesparingen
- Inzicht of niet-gewenste locaties bezocht worden

• Route playback / Geo-/PhotoTagging
Een aantal Trackers beschikt over intern geheugen, waarop de afgelegde routes opgeslagen kunnen worden voor latere routeplayback op een PC. Tevens kunnen foto locaties opgeslagen worden, zodat de gebruiker nooit meer vergeet waar hij of zij een bepaalde foto heeft genomen.

Voor welke doeleinden kan Real Time Tracking een uitkomst zijn?
De toepassingen van dit innovatieve GPS Tracking apparaat zijn zeer uitgebreid, om enkele voorbeelden te noemen:

• Gebruikers (bijv. Natuur wandelaars) kunnen zichzelf laten Tracken door familie of vrienden.
• Geef een Real Time Tracker mee aan vrienden of bekenden of aan ouders of kinderen.
• Volg voertuigen of waardevolle objecten.
• Gebruik de Real Time Tracker als Datalogger (route playback) of PhotoTagger (vastleggen foto locaties)

Screenshot Tracking interface op PC