Categorieën

Q-Band Q-68HR Accurate Health & Fitness Tracker Polsband ZwartMerk: I-gotU
Model: Q-68HR
EAN: 4711246111172
Beschikbaarheid: No Stock
Retail prijs:€ 49,99 (incl. BTW)

Q-Band Q-68HR Accurate Health & Fitness Tracker Polsband Zwart

De Q-Band Q-68HR biedt u de beste prijs-/kwaliteit verhouding onder de Fitness/Activitiy Trackers. En is rijk uitgerust met vernutige functionaliteiten. In vogelvlucht: Slank formaat met een groot scherm. Ook leesbaar in zonlicht. 5H anti kras laag. Zeer energiezuing, tot 10 dagen gebruik op een volle batterij. 95% accuratesse in sport en activiteiten metingen en slimme notificaties.

Q-68HR wordt geleverd met een stijlvol, modieus en prachtig ontwerp met een krasbestendig oppervlak. Het OLED-scherm is twee keer zo groot als de vorige versie, waardoor meer informatie in een oogopslag beschikbaar is. Bovendien biedt de Q-68HR niet alleen verdere energie-efficiëntie, maar ook 95% nauwkeurige meetwaarden, inclusief tempo, snelheid en afstand.

Slank formaat & groot scherm kan ook in zonlicht afgelezen worden
Een ergonomisch ontwerp biedt prettiger draagcomfort. Beide banden (boven en onder de main unit) zijn vervangbaar. Het patroon ontwerp van de drukknop weerspiegelt de elegante karakteristiek van het product.
Het verticaal weergegeven , 128x64 resolutie, 0,96 inch groot scherm biedt u in één oogopslag meer informatie.

5H hardheid ter voorkoming van krassen tijdens dagelijks gebruik
Q-68HR beschikt over een met 5H hardheid geproduceerd kras vast Acrylscherm. Deze hardheid wordt in de automobiele industrie gebruikt. Bovendien beschermen opstaande randen van 0,2 mm het Q-68HR-scherm eveneens tegen krassen.

Energiezuinig voor 10 dagen gebruik
Deze noviteit kan tot 10 dagen worden gebruikt zonder op te laden met ingeschakelde functies als 'geactiveerde melding' en 'hartslagherkenning aan' , 2 uur per dag tijdens de training.

Maarliefst 95% accuratesse in metingen
Als u de Q-68HR gebruikt om 3 of meer runs bij te houden met behulp van een verbonden GPS apparaat (met uw Smartphone GPS), wordt automatisch uw paslengte gekalibreerd middels een exclusief algoritme zodat een ??zeer nauwkeurige stap, afstand en snelheid bepaald kan worden. Zodra dit is gebeurd, zullen uw gemeten snelheid en afstand tot 95% nauwkeurigheid zijn wanneer u hardloopt zonder dat u uw telefoon bij u draagt. Deze GPS pa skalibratie maakt dat de Q-68HR beter presteert dan andere polsbandjes in de markt die slechts voor 70% nauwkeurig zijn.

Slimme meldingen
Q-Band Q-68HR biedt meldingen van e-mails, kalendergebeurtenissen, tekstberichten, LINE, Facebook, WeChat, WhatsApp, enz. U kunt ook Q-Band configureren om waarschuwingen te ontvangen van apps die op uw telefoon zijn geïnstalleerd.
Meldingen verschijnen op het verlichte scherm, en middels trillingen en tekst. Voorts geeft Q-band een trilling waarschuwing voor buiten bereik om te voorkomen dat u vergeet uw telefoon mee te nemen. Q-68HR biedt de meest complete ondersteuning voor meldingen op zowel Android- als iOS-apparaten, zodat u altijd verbonden blijft.

100 Hours Continuous Heart Rate Detection
De ingebouwde ultra-low power optische sensor kan de hartslag gedurende meer dan 100 uur continu detecteren. Met continue hartslagmeting, kunt u voldoen aan uw fitnessplan door een betere calorieverbranding bij te houden tijdens activiteiten en uw workout te optimaliseren door real-time hartslagzones te gebruiken tijdens uw oefeningen.

Meerdere sport modi & Smartphone verbonden GPS
Q-68HR synchroniseert uw trainingsroutes en andere informatie op de mobiele app, zodat u de analytische grafieken kunt bekijken en vrienden kunt toevoegen om middels trainingsinformatie te delen en aan te moedigen. De gebruikersvriendelijke interface biedt training en analyse van trainingsgegevens, evenals synchronisatie met Apple Health- en Google Fit-accounts.

Slaap Tracking & Stilt Alarm
Q-68HR kan uw slaapkwaliteit volgen om u te helpen een betere routine te bereiken. Door de wekker in de APP in te stellen, maakt de Q-68HR u wakker door middel van geluidloze trillingen, zodat u zonder haast kunt opstaan ??uit een goede nachtrust.

Monitor uw dagelijkse activiteiten in stijl
Q-Band Q-68HR motiveert u om uw gezondheids- en fitnessdoelen te bereiken door elk deel van uw dag bij te houden, inclusief activiteit, beweging, slaap en gewicht - om uw fit te houden en gemotiveerd te blijven.

IPX7 Waterbestendig
Q-68HR is regen en spatwaterdicht en kan de meest zweterige trainingen doorstaan maar is niet douche of zwemproof.

Krachtige Mobiele APP

Dashboard
Legt uw dagelijkse activiteiten vast, inclusief stappen, calorieën, slaaptijd, enz. Op een pagina met een samengesteld overzicht, zodat u uw lichaamstoestand in activiteiten de hele dag kunt volgen. Het dashboard kan worden aangepast in de gewenste stijl.

GPS Tracking
Biedt GPS-geregistreerde hartslaggegevens om uw trainingstoestand beter te begrijpen.

Slaap Tracking
Analyseert uw slaapstatus, waarmee advies voor verderee verbetering geboden kan worden.

Fitness maatjes
Hiermee kunt u vrienden uitnodigen om met u mee te doen in uw trainingsplan, waardoor training nog leuker en motiverender wordt.

Specifications

Dimension | Weight : 25 x 1.68 x 0.96 cm / 15g
Vibration Motor : Silent notification for wakeup and alerts
Bluetooth Compatibility : Bluetooth 4.0 Low Energy
Motion Sensor : Ultra low power 3-axis accelerometer
Waterproof : IPX7 (DO NOT swim or shower with the wristband/watch) Note
Control : Capacitive Touch Button
Bio-compatibility : Bio-compatible TPU wristband
Display : 128 x 64 pixel OLED display
Battery Type : Rechargeable Li-polymer battery
Battery Life : Around 10 days(24 hours per day)
Operating Temperature Range : -10°C~+50°C

Compatible mobile phone :Q-Band Q-68HR compatible with iPhone X, 8, 8 Plus 7, 7 Plus, 6, 6 Plus, 5, 5S, 5C, 4S and Android 4.3 OS or later version and Bluetooth 4.0 (Bluetooth Low Energy) capable.

Fabrikant : www.mobileaction.com

User Interface Presentation Q-68HR (PPT format) i-gotU Q-60 (PDF formaaat) [Link]

Training Program Presentation Q-68HR (PPT format) i-gotU Q-60 (PDF formaaat) [Link]

Media Kit Q-68HR (RAR format) Hi-Res Picture i-gotU Q-60 3 colors [Link]

View Mobile / Standard