Menu
Your Cart

Cardo Systems Packtalk Neo JBL Duo

Cardo Systems Packtalk Neo JBL Duo
  • Availability: In Stock
  • Model PTN00101
  • EAN: 828831843906
Retail Price:€679.95

Cardo Systems introduceert de Packtalk Neo. Packtalk Neo is het meest geavanceerde communicatiesysteem ter wereld en wordt aangedreven door de 2e generatie van Cardo's Dynamic Mesh Communication. Dit zorgt ervoor dat de Packtalk Neo een ongekend kristalhelder geluid en een gemakkelijke, bliksemsnelle koppeling voor een groep van maximaal 15 rijders realiseert. Zoals je gewend bent van de Packtalk-serie is het bereik maximaal 1,6 km van rijder tot rijder. De Packtalk Neo heeft vele verbeterde functies, waaronder een verbeterde Natural Voice Operation, verbeterd JBL-geluid en een verbeterde ruisonderdrukkende microfoon voor een uitzonderlijke geluids- en communicatie-ervaring. Het grote verschil met de Packtalk Edge is de Clip Cradle (Houder), deze zorgt ervoor dat de Packtalk Neo eenvoudig op elke helm geplaatst kan worden.

Highlights
Clip Cradle
2 Year warranty
Slim modern design with no external antenna
2nd Generation Dynamic Mesh Communication with a faster and easier pairing process and wide-band intercom
Most advanced Bluetooth 5.2 Technology with 'Live Intercom' support and improved universal connectivity
Upgraded Natural Voice engine, enhanced JBL sound, improved noice cancelling microphone
Battery life of up to 13 hours, with fast charging via USB-C
Over-the-air software updates eleminate the need for cables or WiFi adapters

WATERBESTENDIG
De Packtalk Neo is bestand om in elke extreme weersomstandigheden gebruikt te worden. Regen, zon, modder, stof of sneeuw, de Packtalk Neo kan tegen een stootje en houdt je altijd verbonden.

GELUID DOOR JBL
Nieuwe en krachtige 40 mm high-definition luidsprekers die tot in de perfectie zijn ontworpen door JBL-experts, met een verbeterde muziekprocessor en drie opnieuw ontworpen audioprofielen.

NATURAL VOICE
Dankzij de verbeterde Natural Voice Operation hoeft u nooit meer op een knop te drukken. Zeg gewoon "hey Cardo" en vertel wat je wilt, je Packtalk Neo doet de rest.

GEN 2 DYNAMIC MESH COMMUNICATIE (DMC™)
Cardo heeft 's werelds beste motor-intercom gebruikt en verbeterd. Voor maximaal 15 rijders met een bereik van maximaal 1,6 km.

Wat is DMC?
Bij communicatie in groepsverband via een Bluetooth® verbinding zijn alle motorrijders als een ketting met elkaar verbonden. Wanneer één van de schakels in de ketting uitvalt, dan moet de verbinding worden hersteld en is communicatie tijdelijk niet mogelijk. Dankzij DMC™ is dit verleden tijd, via een virtueel netwerk zijn alle motorrijders dynamisch met elkaar verbonden. De communicatie wordt niet beïnvloed als één van de motorrijders de groep verlaat of weer instroomt, het netwerk past zich weer razendsnel aan. Tot vijftien motorrijders kunnen in DMC™ modes gelijktijdig met elkaar communiceren!

Naast deze technologie is de Packtalk uitgerust met de nieuwste Bluetooth® chip (5.2). Beide technologieën werken gelijktijdig en vloeiend samen. Daarmee biedt het systeem een breed scala aan verbindingsmogelijkheden met Bluetooth® apparaten en is het systeem compatibel met ander Cardo modellen. Zelfs met andere merken!

Eenvoudig koppelen
Razendsnel, gemakkelijk en eenvoudig. Moeiteloos groeperen als nooit tevoren. Hierbij hoeft er geen groepsleider meer aangewezen te worden. Druk bij alle units op de knop om te koppelen en Cardo garandeert dat er binnen enkele seconden een groep is gevormd. De Cardo Packtalk Neo kent dan zelf een groepsleider toe.

Privé chat
Eén op één verbinding met een andere motorrijder als je even los van de groep, privé met elkaar wilt converseren.

Geluidskwaliteit
De best klinkende intercom ter wereld. Kletsen met motorvrienden klonk nog nooit zo goed.

FM radio
Ingebouwde FM-radio met RDS voor automatische selectie van het sterkste signaal - of u nu in de stad bent of in the middle of nowhere, met geheugen voor 6 voorkeurzenders.

Over-the-air software/update
Nooit meer een kabel nodig dankzij de draadloze software update. Deze update is te downloaden via de Cardo Connect App. Via de App krijgt u een melding als er een update klaar staat voor uw Cardo systeem.

Universele connectiviteit
Maakt verbinding met elke andere Bluetooth-headset van elk merk (mits het andere merk eveneens beschikt over een functie om te koppelen naar een ander merk) en TFT-schermen.

Automatische volumeregeling
Past automatisch uw geluidsvolume aan op basis van het omgevingsgeluid en snelheid.

Muziek streamen
Alle muziek die je ooit wilde, rechtstreeks vanaf je smartphone gestreamd. Bedien, deel en ervaar je favoriete deuntje onderweg.

Telefoon en GPS
Bellen en uw GPS bedienen met een simpele druk op de knop of het geluid van uw stem. De Cardo Packtalk Neo is compatibel met de Cardo Connect App, heeft 2 Bluetooth-kanalen en de nieuwste Bluetooth 5.2-chip.

USB-type C
Robuuste en universele USB type C voor eenvoudige aansluiting op elk apparaat.

Controlerol
Extra gemak en controle, alles in één kleine roller.

2 jaar garantie
Garantie van 2 jaar waarborgt dat u een kwaliteitsproduct in handen krijgt.Afmetingen hoofdunit
Hoogte: 46 mm Lengte: 84 mm Diepte: 23 mm Gewicht: 47 g

Batterij:
Spreektijd: 13 uur
Oplaadtijd: tot 2 uur
Snel opladen: 2 uur gesprekstijd na 20 minuten opladen
Standby-tijd: 10 dagen

Download Media Kit .rar bestand |Link|
Download Spec sheet brochure .pdf bestand |Link|