Menu
Your Cart

Cardo Systems Packtalk Edge JBL Duo

Cardo Systems Packtalk Edge JBL Duo
Cardo Systems Packtalk Edge JBL Duo
Cardo Systems Packtalk Edge JBL Duo
Cardo Systems Packtalk Edge JBL Duo
Cardo Systems Packtalk Edge JBL Duo
New
Cardo Systems Packtalk Edge JBL Duo
Cardo Systems Packtalk Edge JBL Duo
Cardo Systems Packtalk Edge JBL Duo
Cardo Systems Packtalk Edge JBL Duo
Cardo Systems Packtalk Edge JBL Duo
Cardo Systems Packtalk Edge JBL Duo
  • Availability: In Stock
  • Model PT200101
  • EAN: 0828831843173
Retail Price:€729.95

Cardo introduceert de geheel vernieuwde Packtalk Edge. Packtalk Edge is het meest geavanceerde communicatiesysteem ter wereld en wordt aangedreven door de 2e generatie van Cardo's Dynamic Mesh Communication. Dit zorgt ervoor dat de Packtalk Edge een ongekend kristalhelder geluid en een gemakkelijke, bliksemsnelle koppeling voor een groep van maximaal 15 rijders realiseert. Zoals je gewend bent van de Packtalk-serie is het bereik maximaal 1,6 km van rijder tot rijder. De Packtalk Edge heeft vele verbeterde functies, waaronder een verbeterde Natural Voice Operation, verbeterd JBL-geluid en een verbeterde ruisonderdrukkende microfoon voor een uitzonderlijke geluids- en communicatie-ervaring.

De belangrijkste upgrades ten opzichte van de Packtalk Bold JBL in vogelvlucht:
Magnetische bevestiging - Houd de unit in de buurt van de magnetische houder en hij klikt zich stevig vast.
Verbeterde JBL speakers - Nieuwe en krachtige 40mm speakers die tot in perfectie zijn ontworpen door JBL-experts, met een verbeterde muziekprocessor en drie opnieuw ontworpen audioprofielen.
Verbeterde Natural Voice Operation - De Natural Voice Operation werkt nu met meer talen en is aangepast om ook dialecten te kunnen begrijpen.
Eenvoudig koppelen - Hierbij hoeft er geen groepsleider meer aangewezen te worden. Druk bij alle units op de knop om te koppelen en Cardo garandeert dat er binnen enkele seconden een groep is gevormd. De Cardo Packtalk Edge kent dan zelf een groepsleider toe.
Over-the-air software update - Nooit meer een kabel nodig dankzij de draadloze software update. Deze update is te downloaden via de Cardo Connect App.
USB-type C - Robuuste en universele USB type C voor eenvoudige aansluiting op elk apparaat.

WATERBESTENDIG
De PACKTALD EDGE is bestand om in elke extreme weersomstandigheden gebruikt te worden. Regen, zon, modder, stof of sneeuw, de PACKTALK EDGE kan tegen een stootje en houdt je altijd verbonden.

GEN 2 DYNAMIC MESH COMMUNICATIE (DMC™)
Als grondlegger van DMC, heeft Cardo 's werelds beste motor-intercom nog verder verbeterd. Voor maximaal 15 rijders met een bereik van maximaal 1,6 km.

Wat is DMC?
Bij communicatie in groepsverband via een Bluetooth® verbinding zijn alle motorrijders als een ketting met elkaar verbonden. Wanneer één van de schakels in de ketting uitvalt, dan moet de verbinding worden hersteld en is communicatie tijdelijk niet mogelijk. Dankzij DMC™ is dit verleden tijd, via een virtueel netwerk zijn alle motorrijders dynamisch met elkaar verbonden. De communicatie wordt niet beïnvloed als één van de motorrijders de groep verlaat of weer instroomt, het netwerk past zich weer razendsnel aan. Tot vijftien motorrijders kunnen in DMC™ modes gelijktijdig met elkaar communiceren!

Naast deze technologie is de Packtalk uitgerust met de nieuwste Bluetooth® chip (5.2). Beide technologieën werken gelijktijdig en vloeiend samen. Daarmee biedt het systeem een breed scala aan verbindingsmogelijkheden met Bluetooth® apparaten en is het systeem compatibel met ander Cardo modellen en ook met andere merken.

Universele connectiviteit
Maakt verbinding met elke andere Bluetooth-headset van elk merk en TFT-schermen.

Automatische volumeregeling
Past automatisch uw geluidsvolume aan op basis van het omgevingsgeluid en snelheid.

Muziek streamen
Alle muziek die je ooit wilde, rechtstreeks vanaf je smartphone gestreamd. Bedien, deel en ervaar je favoriete deuntje onderweg.

Telefoon en GPS
Bellen en uw GPS bedienen met een simpele druk op de knop of het geluid van uw stem. De Cardo Packtalk Edge is compatibel met de Cardo Connect App, heeft 2 Bluetooth-kanalen en de nieuwste Bluetooth 5.2-chip.

Scrollwiel voor eenvoudige bediening
Extra gemak en controle, alles in één kleine roller.

3 jaar garantie
Extra lange garantieperiode van 3 jaar voor mocht u onverhoopt een beroep moeten doen op service.
Afmetingen hoofdunit
Hoogte: 46 mm – Lengte: 84 mm Diepte: 23 mm – Gewicht: 47 g

Batterij
Spreektijd: 13 uur
Oplaadtijd: tot 2 uur
Snel opladen: 2 uur gesprekstijd na 20 minuten opladen
Standby-tijd: 10 dagen

Download Media Kit .rar bestand |Link|
Packtalk Edge Datasheet PDF |Link|
Product range PDF |Link|
Comparison Chart PDF |Link|
Edge-Packtalk Cheat Sheet PDF |Link|