Categorieën

Over Ons

Focus | Brandbuilding | Partnerschap | Toewijding | Niche markten | Vooruitstrevend | Slagvaardig | Premium Smarthpone gerelateerde acc.

DigiTrading is een relatief jonge maar snel groeiende slagvaardige Organisatie, gespecialiseerd in het Distribueren van IT Noviteiten Gadgets, primair in de Benelux en secundair in the Europese Retail markt. Wij voeren niche producten waarbij gebruik met de Smarphone de gemene deler is en hebben een explosieve achtereenvolgende omzet groei doorstaan in '07, '08 en '09 waarmee wij een gedegen fundering hebben gelegd voor ons bedrijf. Wij realiseren sindsdien elk jaar aanzienlijke omzet groei. De producten die wij selecteren voor opname binnen ons product portfolio hebben een innovatief karakter en voorzien in nieuwe behoeften middels vooruitstrevende functionaliteiten of unieke gecombineerde technologieën. Voorts begrijpen wij dat een goede prijsstelling, hoge kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid bijdragen aan het succes van een product. Deze ingrediënten moeten resulteren in een product dat voor eindgebruikers interessant is om aan te schaffen. We werken nauw samen met Agenten in Taiwan, HongKong, China en Zuid-Korea. Deze Agenten voorzien ons frequent van de laatste informatie op het gebied van Technologische ontwikkelingen. Uiteraard bezoeken wij zelf frequent wereldwijd ook diverse vakbeurzen om van de laatste technologieën op de hoogte te blijven. DigiTrading voert uitsluitend merken met een duidelijke visie en een gedegen concept. Hiervan leveren wij het volledige portfolio.

Het is onze doelstelling om lange termijn Partnerschappen te bewerkstelligen met zowel onze overzeese toeleveranciers als onze Retail klanten. Wij geloven dat dit de basis is voor continuïteit en succes.

Wij bieden onze Retail klanten full service en blijven tegelijkertijd op de hoogte van product ontwikkelingen en vraag uit de markt. Op deze manier kunnen wij sourcen naar innovatieve technologie op een markt conform prijs niveau. Onze doelstelling is het leveren van producten die direct kunnen bijdragen aan het resultaat van onze klanten. En meer kleur te brengen aan het assortiment van onze klant. Word nu strategisch Retail of Zakelijke klant en vul ons Dealershop Applicatie Formulier in.

Voorts zijn wij sterk in het bouwen van (nieuwe) merken binnen niche markten. Op dit moment vertegenwoordigen wij met succes overzeese partners binnen de GPS navigatie, Digitale Fotografie, Motorhelm Communicatie headsets & Accessoires, Buitensport en Fiets IT Accessoires. Bovendien commiteren wij onszelf om een toegewijde, betrouwbare Partner te zijn door het onderhouden van een open, eerlijke en transparant relatie met onze toeleveranciers. Zodat zij elke stap kunnen monitoren. Vanaf (publiciteit) markt voorbereiding, (marketing) introductie en de verkoop ontwikkeling van betreffende producten binnen de Benelux. DigiTrading is de rechterhand voor overzeese Leveranciers voor succes op de Benelux / EU Retail markt.

'DigiTrading' is officieel gedeponeerd in het Merkenregister van het Benelux-Bureau voor de Intellectuele Eigendom (BBIE) onder depot nummer: 1315299 [Link].

Onze vaste order -/ verzend dagen zijn: maandag, woensdag en donderdag. Zendingen aan zakelijke adressen door Europa worden verzonden met DHL Express. Wij kunnen tevens incidentele 'Drop shipments' verzorgen aan Particuliere adressen met DHL 4 YOU. Hierbij worden zendingen 4 x aangeboden en krijgt de ontvanger de mogelijkheid om de zending zelf af te halen bij een DHL Parcelshop. Wij kunnen ook direct afzenden aan een DHL Parcelshop. Bij het aanmaken van de order in ons systeem, vult u in het adresboek, naam en adres in van de particuliere klant. Bij de check out kunt u een opmerking plaatsen met de DHL Parcelshop die de voorkeur geniet van de particuliere klant. Het DHL systeem geeft ons vervolgens een keuze uit 5 dichtstbijzijnde DHL Parcelshops. Als het goed is staat de DHL Parcelshop die de voorkeur geniet in het lijstje dat naar voren komt. Tot slot hebben wij tevens het mobiele telefoonnummer alsmede het email adres van de particuliere klant nodig. Ook deze informatie kunt u kwijt in het opmerkingen veld bij de check out. Zodat de klant van DHL een bericht krijgt, zodra de zending is aangekomen bij de DHL Parcelshop van zijn of haar keuze.

Uw DigiTrading Team
Technology, led by desire

OUTLET
In onze Outlet vindt u artikelen die wij niet meer kunnen verkopen aan onze Dealers. Deze bieden wij tegen scherpe prijzen aan. Onze Algemene voorwaarden alsmede de addendum Outlet Algemene Voorwaarden zijn bij aankopen in dit aparte webshop gedeelte van kracht.

Op alle offertes, leveringen, met ons gesloten overeenkomsten en geplaatste Dealershop orders, zijn van toepassing onze Algemene verkoop -/en leveringsvoorwaarden zoals gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel voor Centraal Gelderland. Beschikbaar bij checkout in Dealershop of via deze link.

Smart Fashionable Display Cleaning Cloths: www.EZwhipeZ.com

Correspondentie adres
 DigiTrading
 PO Box 6745
 6503 GE  Nijmegen
 The Netherlands
 
Levering goederen, Fulfillment & Opslag
 DigiTrading
 Shurgard 
 Energieweg 11
 6541 CW Nijmegen
 The Netherlands

Kantoor -/ bezoekadres op aanvraag en op afspraak

Orders: ordering[@]digitrading.nl
Verkoop: (Dealers) sales[@]digitrading.nl / (Zakelijke aanvragen) b2b[@]digitrading.nl
Algemeen: (Leveranciers) info[@]digitrading.nl
Support: (Uitsluitend voor Dealers) support@digitrading.nl (Alleen in het Engels)

www.i-gotu.nl, www.digitrading.eu, www.digitrading.net, www.digitrading.be, www.liquidarmor.nl, www.innoxplore.nl, www.laptiming.nl, www.phototagging.nl, www.lenzproducts.nl, www.cam-fi.nl, www.spotcam.nl, www.scalarider.nl

View Mobile / Standard