Menu
Your Cart

Nexum VOCE Auracast Bluetooth Transceiver with LE Audio Black

Nexum VOCE Auracast Bluetooth Transceiver with LE Audio Black
  • Availability: In Stock
  • Model VOCE
  • EAN: 4710751471290
Retail Price:€99.00

VOCE, 's Werelds eerste Auracast Bluetooth-transceiver met LE Audio 

Met VOCE neemt u audio eenvoudig op of deelt u audio in een handomdraai met meerder apparaten. Toepassingen ; DJ-feesten en openbare evenementen, E-Learning & Meeting Notes, Presentaties, Assistief luistersysteem in het Onderwijs.  Meer hierover leest verderop op deze productpagina.


Maak elk audio apparaat draadloos

Upgrade uw headset/CD/TAPE/MP3-speler met draadloze connectiviteit. overal mee naartoe te nemen.


Neem VOCE overal mee naartoe

Klein en superlicht ultra draagbaar, met handig clipontwerp. 


Lage latentie

Reduceert 75% latentie in vergelijking met traditionele bluetooth


De introductie van Auracast™ met VOCE Bluetooth-uitzendaudio biedt een levens veranderende draadloze audio-ervaring. VOCE verbetert de manier waarop u met andere audiobronnen om u heen omgaat. 


Ingebouwde microfoon 

VOCE heeft een ingebouwde hoogwaardige microfoon, die gemakkelijk kan voldoen aan de opnamebehoeften van één persoon (podcast/vlog/livestream). 

Zolang uw hoofdtelefoon/hoortoestellen Auracast™ ondersteunen, zullen deze ook in de toekomst perfect compatibel zijn. Zender / Ontvanger - 2 in 1 apparaat

Gebruikers kunnen VOCE eenvoudig naar eigen behoefte omschakelen als zend- of ontvangstapparaat. Een onbeperkt aantal Auracast™-ontvangers die binnen bereik zijn, kunnen deelnemen aan een Auracast™-uitzending van een nabijgelegen Auracast™-zender.


 

AUX & USB Audio - externe microfoon

Of het nu een analoog of USB-audiosignaal is, VOCE kan uw behoeften volledig ondersteunen. Het is heel eenvoudig om uw eigen Auracast™-audioscène te creëren. VOCE ondersteunt ook TRRS externe microfooningang


Hoogwaardige audio opnemen met uw draagbare apparaat

Tegenwoordig kan het camerasysteem van een smartphone op elk gewenst moment video van hoge kwaliteit opnemen, maar om ook kwalitatief goed geluid in de video op te nemen, is niet zo eenvoudig als u denkt! VOCE ondersteunt ingebouwde/externe microfoons en analoge audio-ingang, waarvan het flexibele ontwerp kan worden gecombineerd met verschillende audioapparatuur. Dankzij de USB-opname-interface kan uw mobiele apparaat eenvoudig een hoogwaardige geluid voor u opnemen.

Door gebruik te maken van de Auracast™-technologie kan VOCE ook de mogelijkheden van elk bestaand microfoonsysteem verbeteren.


DJ-feest en publiek evenement

Heeft u een DJ-feest in de stad, dan kunt u snel een uitzendruimte creëren die Auracast™ draadloze audio ondersteunt via VOCE. Of je nu een koptelefoon of luidsprekers hebt, je krijgt voor iedereen het meest geschikte volume. Maak je geen zorgen over het storen van je buren met een luid volume. Bovendien zullen tentoonstellingen, buitenartiesten, toespraakgelegenheden, enz. de gebruikerservaring verbeteren dankzij de introductie van Auracast™-technologie.


E-Learning & Meeting notities

Met behulp van de uitstekende USB-opnamefunctie van VOCE kunt u eenvoudig op afstand opnemen. Het kan ook worden gebruikt met letterlijke scriptsoftware om tegelijkertijd de nauwkeurigheid van semantische herkenning te verbeteren. Slimme e-learning en de efficiëntie van cursus-/vergaderingsnotities zullen naar een nieuw niveau stijgen.


Assistief luistersysteem

VOCE presteert ook uitstekend bij het assisteren van mensen met licht gehoorverlies/hoorproblemen. Met behulp van het Auracast™-systeem kan een leraar met slechts één VOCE met meerdere leerlingen tegelijk communiceren. Voor bijzondere kinderen kunnen zij zich ook op hun studie concentreren. Lage latentie, hoge geluidskwaliteit en laag stroomverbruik kunnen voldoen aan de behoeften van een volledige lesdag.

Specificaties:

Model: MB-A10

Bluetooth Version : V5.2

Codec : LC3 / AAC / SBC

Output Power: 30mW @32Ω

Weight : 10g

Dimension: 26mm x 47mm x 10mm

Coverage Range : 30M (line of sight)

Battery & Charging Time: 150mA / 2hrs

Play time: TX@7hurs / RX@22hours

 

Doos inhoud: 

VOCE * 1

LE Dongle * 1 (color random)

Leather Case * 1

TypeC Adapter Connector * 1

3.5mm TRS cable * 1 

Power Cable * 2 

User Manual * 1