Categorieën

SP Gadgets Houders

SP Gadgets Houders
Filter op merk:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • SP Connect Multi Activity Bundel
  SP ConnectTM MULTI ACTIVITY BUNDLE biedt de meest uitgebreide oplossingen voor het aanbrengen van een smartphone. De slanke en functionele telefoon CASE (of universele INTERFACE) beschermt uw smartphone te allen tijde. Zodat u uw smartphone veilig kunt bevestigen aan fietsen, auto's, motorfiets..
  Retail: € 69,99 (incl. BTW)
  No Stock
 • SP Connect Fitness Bundel
  De SP ConnectTM FITNESS BUNDEL stelt je in staat om je telefoon veilig aan de RUNNING BAND te bevestigen, zodat je naar muziek kunt luisteren en apps kunt gebruiken tijdens het hardlopen of trainen. Middels deze ademende en verstelbare armband houdt u uw toestel dicht bij de hand tijdens traini..
  Retail: € 59,99 (incl. BTW)
  No Stock
 • SP Connect Auto Bundel II
  De SP ConnectTM CAR BUNDLE II is de perfecte oplossing voor het aanbrengen van uw smartphone in auto's, vrachtwagens en boten. De ZUIGNAP HOUDER (SUCTION MOUNT) kan eenvoudig aan de voorruit of op een niet-poreus oppervlak worden bevestigd. Het is een stabiel platform voor uw telefoon die trilling..
  Retail: € 69,99 (incl. BTW)
  No Stock
 • SP Connect Auto Bundel VENT
  SP Connect Car Bundle VENT De SP ConnectTM CAR BUNDLE is de gemakkelijkste manier om uw smartphone op het dashboard van uw auto monteren. De SP ConnectTM VENT MOUNT laat zich eenvoudig en binnen enkele seconden aan de ventilatieopeningen van uw bevestigen, waarna u uw telefoon op de 360° mont..
  Retail: € 49,99 (incl. BTW)
  No Stock
 • SP Connect Fiets Bundel
  Monteer de KLEM HOUDER of STUURPEN HOUDER op uw fiets en u bent klaar om SP Connect telefoon CASE (of UNIVERSELE CASE) te plaatsen. Dit doet u door de case op de houder te plaatsen en 90° in de richting van de klok te draaien. Bevestig de STUUR KLEM HOUDER of de STUURPEN HOUDER op uw fiets en u..
  Retail: € 59,99 (incl. BTW)
  No Stock
 • SP Connect Moto Bundel
  De SP ConnectTM MOTO BUNDEL stelt u in staat om uw smartphone binnen enkele seconden op uw motorfiets te bevestigen Bevestig de MOTO MOUNT PRO op het stuur van uw motor en u bent klaar om de SP ConnectTM PHONE CASE (of de UNIVERSELE Case) te monteren door het op de steun te plaatsen en deze ver..
  Retail: € 99,99 (incl. BTW)
  No Stock
View Mobile / Standard