Menu
Your Cart

cardo SHO-1 Communication System for SHOEI helmets

cardo SHO-1 Communication System for SHOEI helmets
  • Availability: In Stock
  • Model SHO-1
  • EAN: 0828831835499
Retail Price: €319.95

© op de onderstaande teksten rusten Copyrights. Deze teksten mogen uitsluitend na toestemming van DigiTrading worden gebruikt.

Op maat gemaakt communicatie systeem voor motorrijders - Aanbevolen door SHOEI

Reeds meer dan een halve eeuw bestrijkt SHOEI met haar hoogwaardige helmen de motormarkt. Hetgeen heeft geresulteert in het feit dat dit top merk een iconische status heeft verdiend onder motorrijders, wereldwijd. De cardo SHO-1 is op maat gemaakt en voldoet aan de hoogste normen, waarmee het tegemoet komt aan de wensen van SHOEI liefhebbers. Bovendien is het systeem in een handomdraai, middels uitwisseling van de nekkraag, te monteren. Net als uw vertrouwde SHOEI helm is de nieuwe cardo SHO-1 een buitengewone stukje apparatuur. Met zijn unieke en gepatenteerde modulaire architectuur, integreert de SHO-1 naadloos met de SHOEI helm design (1). Aan de binnenkant herbergt de SHO-1 de meest geavanceerde communicatie-technologie, inclusief een ongeëvenaarde overvloed aan kenmerken en functionaliteiten. Aan de buitenkant biedt het een gestroomlijnde en discrete vormgeving, met inbegrip van eenvervangbare batterij voor die extra lange tour ritten.

Stem bediening voor optimale veiligheid en gebruiksgemak

SHOEI rijders zullen de stem-gecontroleerde bediening van de cardo SHO-1 ongetwijfeld waarderen. Naast het feit dat dit extra veiligheid betekent omdat de handen aan het stuur blijven, staat dit tevens garant voor een eenvoudige en intuïtieve bediening van dit zeer functie rijke apparaat. Zo biedt de cardo SHO-1 onder andere stem gecontroleerde intercom gesprekken met 8 andere rijders of 4-weg intercom gesprekken tot een afstand van 1.6 km (2).
En er is meer, motorrijders kunnen gelijktijdig verbinding maken en handsfree praten met twee mobiele telefoons.

Uitgebreide connectiviteit

De SHO-1 biedt streaming stereo muziek vanaf elke Bluetooth smartphone of MP3-speler is een fluitje van een cent. Voorts is het mogelijk om in-het-oor navigatie instructies te ontvangen uw GPS systeem. Met de ingebouwde FM-radio blijft u up-to-date over de laatste verkeerssituaties en weerberichten van lokale radiostations.

Unieke cardo community - unieke eenvoud in personaliseren van uw SHO-1

In het unieke Cardo Community webplatform kunt u mede motorrijders uitnodigen voor een rit en plannen van of deelnemen aan motorritten. Tevens personaliseert u eenvoudig de apparaatinstellingen van de SHO-1 voor een maximale rij beleving. Als u onderweg bent kunt u cardo's exclusieve SmartSet Android App gebruiken (beschikbaar in Google Play(3)) om eenvoudig wijzigingen aan te brengen in de instellingen van uw SHO-1 via elk Bluetooth compatibele Androïd apparaat.

Altijd up-to-date

Tot slot, houdt u uw cardo SHO-1 eenvoudig up to date middels de firmware upgrade software (4). Zo heeft u altijd de beschikking over de laatste technologie.

(1) Getest en goedgekeurd voor gebruik met: Qwest XR-1100, Multitec Neotec, J-Cruise "USS Hornet"-DS, RJ-platina
(2) resultaten kunnen variëren afhankelijk van terrein
(3) Android en de Android robot zijn handelsmerken van Google Inc
(4) Minimum systeem eisen: Windows ® XP / Mac OS X 10.5. Mac en het Mac OS zijn handelsmerken van Apple Inc., geregistreerd in de VS en andere landen.