Menu
Your Cart

Majextand for MacBook and Laptop

Majextand for MacBook and Laptop
  • Availability: In Stock
  • Model majextand
Retail Price:€59.95

Available Options

's Werelds dunste en handigste laptopstandaard ooit! Verhoog uw laptop in een mum van tijd in 6 standen met 1 vingerbeweging.

Review op iCulture |Link| : Conclusie iCulture:  "Zoek je een compacte MacBook-stand die je nooit kwijtraakt, dan is de Majextand misschien precies wat je zoekt. Hij is verkrijgbaar in heel veel kleuren, valt nauwelijks op en is in meerdere standen te gebruiken. De constructie zit ingenieus in elkaar en zit niet in de weg. Het roestvrijstalen deel geeft bovendien extra stevigheid. Maar je zult wel iets onderop je laptop moeten plakken en dat vindt niet iedereen prettig".

Review op Appletips |Link| : Conclusie Appletips: "Doordat de Majextand zo dun is, heb je er geen last van wanneer je hem niet gebruikt en heb je altijd een MacBook-stand bij de hand".

MAJEXTAND is speciaal uitgevonden om onderweg mensen te helpen een goede (cervicale en spinale ) houding aan te nemen achter hun laptop of MacBook. Het is 's werelds dunste en handigste MacBook en Latop standaard. Dunner dan een muntstuk en met 1 vinger en in 1 seconde neemt deze standaard 6 verstelbare posities aan. 

EIGENSCHAPPEN:

1. Dunste standaard - slechts 1,7 mm, dunner dan een euro

2. Handigste - 1 vinger in 1 seconde bediening, eenvoudige installatie en verwijdering

3. Buitengewoon ontwerp, gemaakt door precisietechnologieën

4. Gemakkelijk verstelbaar voor 6 ergonomische laptopposities

5. 3D fenomenaal koelsysteem

6. Wordt geleverd met 80°C hittebestendige plakstrips die gemakkelijk zonder resten  kunnen worden verwijderd en opnieuw op andere laptops kunnen worden bevestigd

I. SPECIFICATIES:

​1. Herkomst: Taiwan

2. Dikte: 1,7 mm

3. Gewicht: 136 gram

4. Afmeting: L141 mm x B140 mm

5. 6 ergonomische laptopposities: 7,0 cm - 12,0 cm

6. Materiaal: zinklegering en roestvrij staal, hoge slijtvastheid POM-voet


II BEVAT:

​1 MAJEXTAND, 4 rubberen hulpvoetjes, 1 alcoholdoekje, 2 plakstrips zonder resten

​III Compatibiliteit:

Compatibel met elke MacBook (laptop zonder touchscreen) waarvan het schermformaat kleiner is dan 18 inch en de onderkant intact is