Menu
Your Cart

Liquid Armor Nano-coating Tech Screen Protector (Disposable Single / Duo Pack)

Liquid Armor Nano-coating Tech Screen Protector (Disposable Single / Duo Pack)
 • Availability: In Stock
 • Model Disposable Pack
Retail Price:€14.95

Available Options

EAN Codes: Single Use Pack 8557099000456 Duo Pack 8557099001330

Suggested Retailprices: Single Use Pack € 14,95 / Duo Pack € 19,95 (Incl. VAT)
 
Invisible Screen Protector with Nano Technology

Liquid-Armor is een ware revolutie in de wereld van display bescherming. Het is een vloeibaar schild dat uithard en al uw glazen schermen (LCD, LED en Plasma) bestendig zal maken tegen krassen, vingerafdrukken en stof. Eén toepassing is voldoende om uw scherm voor 6 maanden te beschermen. Nanotechnologie op zijn best is nu toepasbaar voor alle glazen displays van uw mobile apparatuur.
 • Volledige bescherming tegen de krassen van het dagelijks gebruik
 • Een schild dat tot 2x meer bescherming aanbiedt dan een traditionele plastic sreen protector
 • De reactiviteit van uw touchscreen blijft intact
 • Hoge, antistatische glans
 • Waterbestendig
 • Vlak stofbestendige oppervlak
 • Past op iedere schermafmeting
 • Eén enkel product voor al uw schermen: smartphone, tablet PC, camera, laptop, TV
Liquid Armor is het perfecte alternatief voor een ieder die wel eens ervaren heeft hoe lastig het bevestigen van een tradionele screenprotector is.  Soms is de pasvorm niet juist en in veel gevallen ontstaan er bubbels onder de plastic screenprotector als gevolg van achtergebleven stofdeeltjes.

(ENG) Liquid-Armor is a remarkable Nano coating technology that shines and protects your portable device screen like nothing else! One simple application of LIQUID-ARMOR with unique anti-static and weather- resistant formula will repel dust and stains or up to 6 months! Read about Liquid-Armor on Appadvice.com
 

Inhoud:

 • LIQUID-ARMOR wegwerp doekje
 • Microvezel doekje
 • Handleiding
  (bij de Duo Pack zijn bovenstaande zaken uiteraard in tweevoud inbegrepen)

Opmerkingen:

 • Eén Liquid Armor Screenprotector wegwerp doekje is voldoende voor de behandeling van het scherm van een Tablet. Er kunnen bijvoorbeeld 4 iPhone schermen mee behandeld worden, zolang dit direct achtereenvolgend gebeurt.
 • Liquid Armor biedt 6 maanden protectie. Het verdient echter aanbeveling om het scherm eens per 3 maanden te behandelen voor maximale bescherming.
 • Liquid Armor kan alleen op glazen displays aangebracht worden.
 • Een geruststellende gedachte is dat er er altijd terug geswitcht kan worden naar een plastic screenprotector. Liquid Armor bevindt zich enkel in de microgroefjes en niet op het oppervlak van het glas. Maar zodra u Liquid Armor gebruikt, wilt u niet meer anders!

 
 

De werking van LIQUID-ARMOR en nano technologie nader uitgelegd

Om het eenvoudig uit te leggen, zou u LIQUID-ARMOR kunnen vergelijken met een uiterst verfijnde lak. Vandaar de term: nanotechonologie.

Nanotechnologie is niet allee een chic woord, bedoeld om verkoopcijfers te doen stijgen, het is met name een wetenschappelijke aanduiding. Volgens Wikipedia is nanotechnologie de techniek die het mogelijk maakt te werken met deeltjes in de order van grootte van nanometers (nm). Een nanometer is een miljardste van een meter ofwel een miljoenste van een millimeter. Met andere woorden : 1nm = 0.000001mm = 0.000000001m. Met de term nanotechnologie hebben wij het dus over micro technologie.

Wat heeft dat te maken met mijn scherm?

Alhoewel uw scherm, bij eerste zicht, perfect glad blijkt te zijn, ziet het er, op nanometrische schaal, meer uit als schuurpapier. Alles is kwestie van verhoudingen: Immers, vanaf een andere planeet bekeken is Moeder Aarde even glad als een biljartbal.

Het zijn deze voor het blote oog onzichtbare oneffenheden die het kwetsbare punt vormen van glazen schermen. Vergelijk het met een mier die zich over muren kan voortbewegen omdat het daar grepen kan vinden. Zo glijden vet- en stofdeeltjes niet over het scherm maar blijven deze in die sporen hangen. Wanneer deze stofdeeltjes daar vast komen te zitten, trekken ze eenvoudig andere deeltjes aan.

Dit principe geldt tevens voor krassen. Eenvoudig gezegd is het met een mes gemakkelijker om een oneven oppervlak (een muur) te bekrassen dan een glad oppervlak (een ruit). In feite zijn het kleine objecten die in het dagelijks gebruik schermen aantasten en beschadigen. Doordat zij zich in sporen hechten, beschadigen zijn de de boorden. En onstaan niet te repareren beschadigingen.

Aan de hand van de bovenstaande uitleg, heeft het waarschijnlijk al geraden. Het is onze bedoeling om ervoor te zorgen dat wij uw schermoppervlak zo glad mogelijk maken zodat alle deeltjes er overheen glijden, zonder eraan vast komen te hangen. Dit fenomeen is ook wel bekend als het “Lotuseffect”.

Het Lotuseffect?

De bladeren van lotusbloemen hebben de eigenschap dat waterdruppels eroverheen rollen zonder zich te verspreiden. Dat is te wijten aan hun nanometrische ruwheid.

Dit fenomeen wordt dankzij LIQUID-ARMOR toepasbaar aan schermen. Door zijn moleculaire structuur en dichtheid kan LIQUID-ARMOR doorsijpelen in alle oneffenheden van uw scherm en deze vullen. Zo wordt een ruwheid ontwikkeld die kleiner is dan 1nm. Nu de oneffenheden zodanig verkleind zijn, biedt het scherm vrijwel geen greep meer aan deeltjes die beschadigingen kunnen doen ontstaan in het dagelijkse gebruik.

Er kan dus nu niets meer misgaan met mijn scherm?

Perfectie bestaat niet. Indien u opzettelijk een scherp of schurend object op uw scherm brengt, zal deze wel beschadigd geraken. In het kader van een normaal gebruik, biedt LIQUID-ARMOR uw scherm de beste bescherming die op dit moment beschikbaar is.

Youtube Reviews Liquid Armor