Categorieën

innoXplore iX-T15 Wereldstekker - Overstock sell out geen garantieMerk: InnoXplore
Model: iX-T15
EAN: 8718104281219
Beschikbaarheid: In Stock
Retail prijs:€ 19,99 (incl. BTW)

innoXplore iX-T15 Wereldstekker - Overstock sell out geen garantie

Ultra safe patented design can be used in more than 150 countries

De iX-T15 is een gepatenteerde Reisstekker die een totale oplossing vormt voor al uw connectiviteit problemen over de hele wereld. Deze unieke Wereldstekker is uitgerust met 4 verschillende pluggen voor universele stopcontacten, hetgeen u een eenvoudige en veilige manier biedt om uw draagbare elektrische apparaten in meer dan 150 landen aan te sluiten op het stroomnet van uw verblijf. In vergelijking tot andere Reisstekkers is de iX-T15 zeer compact van formaat en is het voorzien van een ingebouwde zekering tegen overbelasting.

Ingebouwde multinationale stekkers welke geselecteerd kunnen worden voor stopcontacten in diverse landen. Perfect voor het aansluiten van apparaten tijdens uw overzeese reizen. Internationaal gepatenteerd ontwerp van veiligheid vergrendeling en plug-uit mechanisme. Ingenieus, stijlvol, licht gewicht en compact! Eenvoudig mee te nemen voor gebruik op elk tijdstip en op elke plek. Perfect voor reizen.
Veiligheid sluiter, vermijdt direct contact van onder spanning staande delen als de Reisstekker in het stopcontact zit. Veilig voor kinderen. Ingebouwde zekering voor bescherming tegen overbelasting. Uniek ontwerp, beschermd door internationale patenten.

The Patented Travel Adapter is a total solution to your connectivity problems around the world. Built-in 4 different plugs with universal AC outlet, providing you a simple and safe way to connect your portable appliances to the electrical outlets in more than 150 countries. 
Power Rating : 6A Max. 100-240Vac
Outlet Type : UNIVERSAL
Plug Type : USA/EUROPE/AUSTRALIA/UK
Surge Protection : Optional
Indicator : no
Fuse Protection : YES
Safety Shutters : YES
Size : L66 x W60 x H60mm
Weight : 95.5g
Wattage : 660W Max. at 110VAC, 1380W Max. at 230VAC
Grounded Plug : N/A
Built-in multi-nation plugs
safety locking and plug-out design
Light weight and Compact
Perfect for overseas travels
Safety shutter, safe for children
Built-in fuse

Fabrikant: www.innoXplore.com

High Resolution Pictures iX-T15 : [Picture 1]  [Picture 2

Product Brochure iX-T15 (ENG) : [Link]

Bekijk ook...

View Mobile / Standard