Menu
Your Cart

innoXplore iX-T15 Multi-Nation Travel Adapter - Overstock sell out no warranty

innoXplore iX-T15 Multi-Nation Travel Adapter - Overstock sell out no warranty
Award Winner
Assign specific blocks to specific products. The most comprehensive product selection rules in Opencart.
  • Availability: In Stock
  • Model iX-T15
  • EAN: 8718104281219
Retail Price:€19.99

Ultra safe patented design can be used in more than 150 countries

De iX-T15 is een gepatenteerde Reisstekker die een totale oplossing vormt voor al uw connectiviteit problemen over de hele wereld. Deze unieke Wereldstekker is uitgerust met 4 verschillende pluggen voor universele stopcontacten, hetgeen u een eenvoudige en veilige manier biedt om uw draagbare elektrische apparaten in meer dan 150 landen aan te sluiten op het stroomnet van uw verblijf. In vergelijking tot andere Reisstekkers is de iX-T15 zeer compact van formaat en is het voorzien van een ingebouwde zekering tegen overbelasting.

Ingebouwde multinationale stekkers welke geselecteerd kunnen worden voor stopcontacten in diverse landen. Perfect voor het aansluiten van apparaten tijdens uw overzeese reizen. Internationaal gepatenteerd ontwerp van veiligheid vergrendeling en plug-uit mechanisme. Ingenieus, stijlvol, licht gewicht en compact! Eenvoudig mee te nemen voor gebruik op elk tijdstip en op elke plek. Perfect voor reizen.
Veiligheid sluiter, vermijdt direct contact van onder spanning staande delen als de Reisstekker in het stopcontact zit. Veilig voor kinderen. Ingebouwde zekering voor bescherming tegen overbelasting. Uniek ontwerp, beschermd door internationale patenten.

The Patented Travel Adapter is a total solution to your connectivity problems around the world. Built-in 4 different plugs with universal AC outlet, providing you a simple and safe way to connect your portable appliances to the electrical outlets in more than 150 countries.