Categorieën

Cliquefie

Weergave: Lijst / Rooster
Sorteer op:
Aantal weergegeven:
 • Cliquefie Glitter losse bluetooth afstandsbediening
  Cliquefie Glitter - modieus, compact, luxe en stijlvol Zo onderscheidt Cliquefie Glitter zich ten opzichte van andere mainstream SelfieSticks: Eenvoudig en Slim - Compact ontwerp laat zich invouwen voor gemakkelijke draagbaarheid en eenvoudige opslag in kleine ruimtes als bijvoorbeeld een handtas ..
  Retail prijs: € 44,95 (incl. BTW)
  No Stock
 • Cliquefie Puck 360 graden roterende panoramische foto stand
  De Cliquefie Puck is een 360 ° panoramische zelf roterende handsfree stand die zonder batterijen werkt. Deze noviteit kan gebruikt worden in combinatie met vrijwel alle Smartphones, ook als deze zijn voorzien van een hoes of cases. Cliquefie Puck is ultra compact, draagbaar en past gemakkelijk ..
  Retail prijs: € 34,95 (incl. BTW)
  No Stock
 • CliquefieMax Selfie Stick losse bluetooth afstandsbediening Tripod
  CliquefieMax een Selfie Stick, maar dan opnieuw uitgevonden! Cliquefie Max wordt aanbevolen door Pixelmania, lees de hele review hier Veel woorden hoeven wij niet te wijden aan de innovatieve en vernuftige CliquefieMax. Neem CliquefieMax mee waar u gaat en ervaar gebruiksgemak en plezier van een..
  Retail prijs: € 49,99 (incl. BTW)
  No Stock
 • CliquefieMax Selfie Stick losse bluetooth afstandsbediening Tripod - Opened box new product
  CliquefieMax een Selfie Stick, maar dan opnieuw uitgevonden! Cliquefie Max wordt aanbevolen door Pixelmania, lees de hele review hier Veel woorden hoeven wij niet te wijden aan de innovatieve en vernuftige CliquefieMax. Neem CliquefieMax mee waar u gaat en ervaar gebruiksgemak en plezier van een v..
  Retail prijs: € 49,99 (incl. BTW)
  No Stock
 • CliquefieMini Modieuze Bluetooth Selfie Stick
  CliquefieMini - modieus, compact en stijlvol Zo onderscheidt CliquefieMini zich ten opzichte van andere mainstream SelfieSticks: Plaatsen en verwijderen telefoon met één hand - Intuïtieve en solide telefoon bevestiging Compact en lichtgewicht -  Fraai en modieus ontwerp in diverse kle..
  Retail prijs: € 29,99 (incl. BTW)
  No Stock
View Mobile / Standard