Menu
Your Cart

Cardo Systems Packtalk Custom Single

Cardo Systems Packtalk Custom Single
  • Availability: In Stock
  • Model PTC00001
  • EAN: 828831843449
Retail Price:€279.95

DE EERSTE UPGRADEBARE MESH COMMUNICATOR TER WERELD...

Stap in de PACKTALK-wereld met de eerste upgradebare Mesh-communicator. De PACKTALK CUSTOM wordt geleverd met alle essentiële functies. Inclusief 2e generatie DMC, Bluetooth 5.2, ingebouwde FM-radio, muziekstreaming en de mogelijkheid om onderweg telefoongesprekken te voeren en te ontvangen, om er maar een paar te noemen.


Vergelijk met Cardo Packtalk Edge, Packtalk Custom en Packtalk Neo:

De Packtalk Custom werkt met dezelfde Click cradle als de Packtalk Neo. Op de productpagina van de Packtalk Neo vindt u een video, waarin u exact kunt zien hoe de Click Cradle van de Packtalk Neo werkt. De Packtalk Edge beschikt over een magnetische cradle. Voorts beschikt de Packtalk Neo evenals de Packtalk Edge over 40mm JBL Speakers. De Packtalk Custom is uitgerust met 40mm HD Speakers. De Packtalk Edge komt met 3 jaar garantie. De Packtalk Neo en Custom worden geleverd met 2 jaar garantie.


PACKTALK CUSTOM helpt u om de kracht van maatwerk te ontsluiten en functies toe te voegen via de Cardo Connect App. Pas uw toestel aan en betaal alleen voor het pakket dat u gebruikt en wanneer u het nodig hebt. Personaliseer uw communicator zoals u dat met uw motor doet. Er zijn drie pakketten waar je uit kunt kiezen. Klik hier om meer te weten te komen over pay-per-feature.


Welke functies heeft de PACKTALK CUSTOM al?

GEN 2 DYNAMIC MESH COMMUNICATIE (DMC™)

Cardo heeft 's werelds beste motor-intercom gebruikt en verbeterd. Voor maximaal 15 rijders met een bereik van maximaal 1,6 km.


Wat is DMC?

Bij communicatie in groepsverband via een Bluetooth® verbinding zijn alle motorrijders als een ketting met elkaar verbonden. Wanneer één van de schakels in de ketting uitvalt, dan moet de verbinding worden hersteld en is communicatie tijdelijk niet mogelijk. Dankzij DMC™ is dit verleden tijd, via een virtueel netwerk zijn alle motorrijders dynamisch met elkaar verbonden. De communicatie wordt niet beïnvloed als één van de motorrijders de groep verlaat of weer instroomt, het netwerk past zich weer razendsnel aan. Tot vijftien motorrijders kunnen in DMC™ modes gelijktijdig met elkaar communiceren!


Naast deze technologie is de Packtalk uitgerust met de nieuwste Bluetooth® chip (5.2). Beide technologieën werken gelijktijdig en vloeiend samen. Daarmee biedt het systeem een breed scala aan verbindingsmogelijkheden met Bluetooth® apparaten en is het systeem compatibel met ander Cardo modellen. Zelfs met andere merken!


Eenvoudig koppelen

Razendsnel, gemakkelijk en eenvoudig. Moeiteloos groeperen als ooit tevoren. Hierbij hoeft er geen groepsleider meer aangewezen te worden. Druk bij alle units op de knop om te koppelen en Cardo garandeert dat er binnen enkele seconden een groep is gevormd. De Cardo Packtalk Custom kent dan zelf een groepsleider toe.


WATERBESTENDIG

De Packtalk Custom is bestand om in elke extreme weersomstandigheden gebruikt te worden. Regen, zon, modder, stof of sneeuw, de Packtalk Custom kan tegen een stootje en houdt je altijd verbonden.


Privé chat

Voor de momenten dat je wil praten met slechts één lid van de groep.


Geluidskwaliteit

De best klinkende intercom ter wereld. Kletsen met motorvrienden klonk nog nooit zo goed.


FM radio

Ingebouwde FM-radio met RDS voor automatische selectie van het sterkste signaal - of u nu in de stad bent of in the middle of nowhere, met geheugen voor 6 voorkeurzenders.


Over-the-air software/update

Nooit meer een kabel nodig dankzij de draadloze software update. Deze update is te downloaden via de Cardo Connect App.


USB-type C

Robuuste en universele USB type C voor eenvoudige aansluiting op elk apparaat.


Controlerol

Extra gemak en controle, alles in één kleine roller.


2 jaar garantie

De Packtalk Custom wordt geleverd met 2 jaar garantie.


Automatische volumeregeling

Past automatisch uw geluidsvolume aan op basis van het omgevingsgeluid en snelheid.


Muziek streamen

Alle muziek die je ooit wilde, rechtstreeks vanaf je smartphone gestreamd. Bedien, deel en ervaar je favoriete deuntje onderweg.


Telefoon en GPS

Bellen en uw GPS bedienen met een simpele druk op de knop of het geluid van uw stem. De Cardo Packtalk Neo is compatibel met de Cardo Connect App, heeft 2 Bluetooth-kanalen en de nieuwste Bluetooth 5.2-chip.


Afmetingen hoofdunit

Hoogte: 46 mm  Lengte: 84 mm Diepte: 23 mm Gewicht: 47 g


Batterij

Spreektijd: 13 uur

Oplaadtijd: tot 2 uur

Snel opladen: 2 uur gesprekstijd na 20 minuten opladen

Standby-tijd: 10 dagenIn de doos:

Packtalk Custom Main Unit

Cradle

Clamp & Glue plate

Wired Microphone & Hybrid boom Microphone

40mm HD Speakers

Speaker Booster pads

Audio Connector

2 Rectangular Velcros & 2 Round Velcros

Cleaning Pads


Technologie: Bluetooth 5.2 Connect APP

Functionaliteit: Verbind met app Communiceer met groep motorrijders Geschikt voor navigatiesystemen Geschikt voor smartphones Spontaan contact onderweg Verbind meerdere apparaten Software updates Stof- en waterdicht

Veiligheid: Automatische geluidsdemping Automatische volumeregeling Status notificaties

Comfort: Geïntegreerde FM-RadioMuziek streamenPersonaliseer instelling

Laadtijd: 2 h 


Keuring: BT SIG CE FCC/IC TELEC UKCA

Hoogte: 46 cm

Lengte: 84 cm

Breedte: 23 cm

Gewicht: 1.12 kg

Bereik: 1600 m 


Leverancierscode:

PTC00001