iPhone geheugen vol? PhotoFast i-FlashDrive MAX

max-U2-1-300x246.pngEen revolutionaire en betaalbare manier waarmee u al uw Multimedia bestanden kunt beheren! Maak eenvoudig backups zonder dat u verbinding hoeft te maken met internet. U heeft uw bestanden altijd veilig en in eigen beheer zonder tussenkomst van derde (cloud) partijen. Geen iTunes benodigd voor uitwisseling van bestanden. Eenvoudiger kan niet!

Link naar Productpagina op DigiTrading.nl

Bekijk de zeer positieve reviews op MobileMac, Appletips, Pixelmania en Breekpunt

In combinatie met de i-FlashDrive EVO App heeft u vanaf nu de meest krachtige accessoire ter beschikking voor uw iPhone en iPad. Het samen brengen van al uw bestanden, zoals muziek, video, foto’s en documenten op een handige locatie is nog nooit zo eenvoudig geweest. i-FlashDrive MAX stelt u in staat om uw bestanden snel en gemakkelijk over te dragen en te verplaatsen zonder enige zorg over bestandstype, converteren en/of synchroniseren tussen al uw iOS-apparaten en zelfs Mac’s / PC’s.

De voordelen van de MAX USB 2.0 en 3.0 producten

  • Kleinste iOS opslag apparaat ter wereld – dit staat buiten kijf
  • Werkt met de i-FlashDrive ONE app. Welke ongeëvenaard gebruiksgemak biedt aan de eindgebruiker
  • USB 2.0 en 3.0 snelheden stellen ons in staat om dezelfde zoniet een snellere oplossing te bieden dan de concurrentie en met toegevoegde waarde voor wat betreft de app en de afmetingen van het apparaat

Link naar Productpagina op DigiTrading.nl