Menu
Uw Winkelwagen

DigiTrading Blog RSS Feed

29 Jul Bouwkundige metingen met de Smartphone middels iPin
2 1242
iPin staat garantie voor meer efficiëntie bij bouwkundige metingen. Ladder, rolmaat, potlood en kladblok kunnen achterwege gelaten worden. Bevestig iPin op uw smartphone, maak foto's van de situatie e..
02 Oct Cardo Crew PRO-1 embedded oplossing for PPE (Personal Protection Equipment)
1 54913
PRO 1 - Wanneer teamcommunicatie cruciaal is!PRO-1 embedded module voor PPE (Personal Protective Equipment), biedt geavanceerde communicatietechnologie voor gebruikers in veeleisende en gevaarlijke om..
08 Jun Upgrade uw Cardo audio luisterervaring met JBL
0 740
Upgrade to the ultimate sound experience with 45mm speakers set and matching software! De revolutionaire speakers van JBL zijn vanaf nu ook als losse accssoire beschikbaar tegen een verkoop-/adviespr..
01 Nov OmiCam ongeëvenaarde actie cam voor Buitensport en Hiking
0 1476
OmiCam is dermate onderscheidend, dat het niet te vergelijken is met welke andere actiecamera dan ook voor de Hiking en Outdoor markt. Diverse media zijn lovend over dit innoverende product. Wij zij..
07 Jul iOS bestandoverdracht zonder iTunes en zonder Cloud
0 7802
Veel gebruikers krijgen vroeg of laat te maken met het probleem dat het geheugen volloopt van hun iPhone. Andere gebruikers hebben de wens om gegevens op hun iOS apparaat snel en eenvoudig veilig te s..
28 Sep Cardo DMC Oplossing voor Motorrijscholen
0 973
Cardo is grondlegger, pionier en marktleider op het gebied van draadloze motorcommunicatie. De gerenommeerde DMC technologie (grote afstand radio technologie) van Cardo is nu ook beschikbaar voor rijs..
Weergeven 1 t/m 6 van in totaal 6