cardo scala rider Packtalk Single

  • cardo scala rider Packtalk Single
Merk: Cardo
Model: Packtalk Single
Beschikbaarheid: No Stock
Aantal:     - of toevoegen aan -   Verlanglijst
Product vergelijk

cardo scala rider Packtalk Single

Baanbrekende 3e generatie groepscommunicatie technologie DMC™ 'Dynamic Meshwork Communication'

Cardo Systems, grondlegger en pionier op het gebied van draadloze motorcommunicatie, introduceert met de Packtalk een nieuwe revolutionaire communicatietechnologie genaamd DMC™. Deze technologie zet de nieuwe standaard voor motorrijden in groepsverband met een ongeëvenaard gebruiksgemak. Nog nooit konden zoveel motorrijders gelijktijdig full-duplex met elkaar communiceren.

Motorrijders die de buiten bereik van de groep raken hebben geen invloed op de andere verbindingen

Bij communicatie in groepsverband via een Bluetooth verbinding waren alle motorrijders voorheen als een ketting met elkaar verbonden. Wanneer één van de schakels in de ketting uitviel, moest de verbinding worden hersteld en was communicatie tijdelijk niet mogelijk. Dankzij DMC™ is dit verleden tijd, via een virtueel netwerk zijn alle motorrijders dynamisch met elkaar verbonden. De communicatie wordt niet beïnvloed als één van de motorrijders de groep verlaat of weer instroomt, het netwerk past zich razendsnel automatisch aan. Tot tien motorrijders kunnen in DMC™ modus gelijktijdig met elkaar communiceren, dit aantal zal in de toekomst middels software updates worden uitgebreid.

Ongeevenaard scala aan verbindingsmogelijkheden met andere apparaten

De scala rider PACKTALK™, het nieuwe vlaggenschip van Cardo, is ’s werelds eerste en enige communicatiesysteem met DMC™ technologie. Naast deze technologie is de PACKTALK™ uitgerust met de nieuwste Bluetooth® chip. Beide technologieën werken gelijktijdig en naadloos samen. Daarmee biedt PACKTALK™ een breed scala aan verbindingsmogelijkheden met Bluetooth® apparaten, zoals de G9X, en is het systeem compatibel met andere Scala Rider modellen.